Упатство за комплетирање на регистрацијата

Почитувани,

Чест ни е што станавте дел од нашето семејство!

Сите информации за промоции, акции и попусти вие ќе ги добивате први.

Но, пред да можеме да ви испраќаме информации и едукативен материјал ќе мора да ја потврдите вашата регистрација.

За да ја потврдите вашата регисрација следете ги чекорите кои се објаснети подолу:

Чекор 1: Проверете го вашиот email во следните 5-10 минути

Побарајте email во вашиот инбокс на email сметката со која се регистриравте кој ќе изгледа како на сликата подолу:

Screenshot_4

Чекор 2: Кликнете на копчето за потврда

За да ја комплетирате регистрацијата треба само да кликнете на означеното копче на сликата погоре.

Во меѓувреме можете да се вратите на содржините на Термо Систем.

Со почит,

Тимот на Термо Систем