Зошто гусаниот котел Solid 3000H од Bosch е одличен избор?

BOSCH Solid 3000 H е совршено решение за сите оние кои сакаат да се греат на котел на цврсто гориво од високо квалитетен лиен гус. Идеален е за греење на дрва, бидејќи има исклучително големо ложиште- кај котелот од 32 kW можете да ставите трупец во должина од 48 цм. Освен дрва, котелот може да Повеќе...

Зошто да поставите подно греење во домот?

Модерното подно греење со поставување на топловодни цевки шират една удобна и комфорна топлина и сигурно е многу поефикасна во спречување на алергиите кои се јавуваат од куќната прашина. Здрава клима во просториите на домот. Со поставување на подно греење се намалува предизвикувањето на Повеќе...