Како ќе се затоплиш оваа зима? Најверојатно, ова ќе биде најладната зима,
а сметките за парно не најавуваат дека ќе се намалат…

Колку степени сакаш да ти е дома,
да си ја подесиш со инвертер климата DAIKIN
со одличната понуда на Термо Систем?

 

Сите знаат дека со греење на клима плаќаш точно колку што се грееш, можеш да си ја прилагодиш посакуваната температура, и можеш да го наместиш тајмерот да се вклучува кога сакаш наутро.
Замисли си дека си легнуваш навечер, а инвертер климата после 12 часот сама се исклучува. Наутро во 5 часот, инвертерот се вклучува и кога ќе станеш ти е затоплено, а си заштедил бидејќи не си греел цела ноќ.

Инвертер технологијата е револуционерна затоа што само догрева и ја одржува температурата постојано. Како кога Бојлерот цело време е уклучен и само ја догрева водата.

Што добиваш?

daikin_klima2_01Трошиш помалку струја, а плаќаш само во месеците кога се грееш. Можеш да одбереш јачина од нашите 3,5kW, 5,5kW со кои автоматски ќе го згрееш цел стан.

Штедиш многу повеќе отколку со парно греење, каде плаќаш цела година и да се грееш и да не се грееш и не можеш да го контролираш греењето.

DAIKIN е јапонска фирма, една од најдобрите за климатизација, со 17000 вработени луѓе низ целиот свет.

Тимот на DAIKIN последните години вложи напори да ја намали потрошувачката и да дојдат до заштеда на енергијата до 30% од обичните клима уреди.

Без сомнение, со промотивните цени од Термо Систем, ќе добиеш Инвертер клима која зима ќе те топли, а лето ќе те лади и ќе заштедиш доста пари.

Добиј квалитетно греење и до -15°C со DAIKIN инвертер клима

aireacondicionado-daikin351

  • Штеди 30% повеќе
  • Уред од А класа за затеда на струја (А класа е најштедлива)
  • Грее и кога надвор е -15С
  • Неможеш да го чуеш како работи (тивок е)
  • Гаранцијата само кај нас е цели 3 години
aireacondicionado-daikin552

Внеси го твојот мејл и добиј Бесплатна Монтажа


Побрзај, залихите се ограничени!