КУПУВАЈТЕ НА РАТИ!!! Бидете уште поблиску до вашиот посакуван производ

unnamed

Термо Систем во соработка со Капитал Банка АД Скопје подготви одлична понуда за вас, КУПУВАЊЕ НА РАТИ на сите производи за климатизација, соларна опрема, греење и водовод.

Оваа единствена можност може да ја искористите со аплицирање за наменски потрошувачки кредит до 24 РАТИ, а сите потребни информации може да ги добиете во нашите простории или во било која експозитура/шалтер на Капитал Банка АД Скопје.

Искористете ја оваа можност и обезбедете си клима уред Daikin со инвертер технологија, кој би ги задоволил вашите потреби во текот на целата година.

Comments

  1. Дали можи да се изведе соларен систем кои покрај загревање на бојлерот можи да се користи и за загревање на инсталацијата од подното греење.
    Дали вршите проектирање на вакви системи.

Остави коментар

*