Листа на извлечени добитници на субвенциите за сончеви колектори за 2014 година

Соларни колекториВо продолжение ви ја прикажуваме Листата на извлечени баратели кои имаат доставено уредна и комплетна документација за надомест на дел од трошоците за купување и вградување на сончеви колектори во домаќинствата, за 2014 година.

Comments

 1. Milcevska Sofija says:

  Mozete li da mi dadete informacii za toa dali postoi se uste ovaa ponuda za pokrivanje na del od trosocite za kupuvanje i vgraduvanje na soncevi kolektori
  vo domakinstavata…….i dali ima nekoja ekonomicna ponuda za solarni sistemi za topla voda do 150 litri, so i bez montaza.

  • Почитувани,

   Акцијата за поврат на средства започнува на почетокот од секоја година и трае до месец јуни, меѓутоа за тоа повеќе можете да добиете информации на страницата на владата на РМ. Повеќе околу цените и сетовите за солар можете да гледате на следниот линк http://www.termosistem.com.mk/promotivni-paketi-na-solarni-sistemi/

   Со Почит,
   Термо Систем

Остави коментар

*