Алати

Rothenberger заштитно платно

Rothenberger заштитно платно Дебелина: 1,4 mm Тежина: 1000 g/m² Повеќе...

Алати

Rothenberger рајбер

Rothenberger рајбер Повеќе...

Алати

Rothenberger масло и спреј за режење

Rothenberger масло за режење- 5 l Rothenberger спреј за режење-500 ml Повеќе...

Алати

Rothenberger француски клуч

Rothenberger француски клуч Повеќе...

Алати

Rothenberger сет за отвори

Rothenberger  сет за отвори Димензии: 19-64mm Повеќе...

Алати

Rothenberger клешта

Rothenberger клешта Повеќе...

Алати

Rothenberger руфинг сет

Површина на Примена Идеален за покриви и асфалт ,за лепење на битуменски фолии, големо согорување, одмрзнување, изолација, сушење и затоплување.   Карактеристики: Голем работен опсег со пропан црево од 5 метри Ефикасна употреба дури и во неповолни временски услови со Повеќе...

Алати

Rothenberger алат за пертли

Rothenberger алат за пертли Повеќе...

Алати

Rothenberger INOX диск за сечење

Rothenberger INOX диск за сечење Повеќе...