Бренер со вградена запалка

Бренер или горилник со вградена запалка служи за заварување на бакарните цевки со бакарниот фитинг. Горилникот дава стабилен работен пламен под сите работни агли. Се монтира едноставно на боцата на мап гас.

Димензии :  /

Производ на  Hotery

Additional Details

Цена: MKD2,750.00

Loading Updating cart...