Федер RP208 Giacomini

Федерот  е алатка за полесно обликување на кривините на полиетиленските црева и алумпластот

Се користи за алумпласт со димензии од  : Ф 16 x 2 ; Ф 18 x 2 ; Ф 20 x 2

Производ на GIACOMINI – Италија

f 16 x 2 - 0 ден. ; f 18 x 2 - 0 ден. ; f 20 x 2 - 0 ден. ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD300.00

Loading Updating cart...