Калибратор RP209 Giacomini

Калибратор RP209 е алатка за проширување и прочистување на отворите на алумпластот.

Димензии : ( 14 x 2 ) - ( 20 x 2 ) mm ; ( 26 x 3 ) - ( 32 x 3 ) mm ;

Производ на GIACOMINI - Италија

1

Additional Details

Prikazi vo proizvodi: da
Опции за производот

Цена: MKD2,700.00

Loading Updating cart...