Клешта за алумпласт R990 Giacomini

Клештата за алумпласт е алатка за полесно сечење на полиетиленските црева и алумпластот.

Се користи за дијаметар од  Ф 12  -  Ф 25 mm

Производ на GIACOMINI – Италија

Additional Details

Цена: MKD900.00

Loading Updating cart...