Клешта за ППР H201 Giacomini

Клештата за ППР е алатка за полесно сечење на ППР цевките.

Се користи за дијаметар од  0  -  Ф 40 mm

Производ на GIACOMINI – Италија

Additional Details

Цена: MKD2,867.00

Loading Updating cart...