Клуч за полуспојка R131 Giacomini

Клучот  е алатка за полесно прицврстување на полуспојката со полиетиленските црева или алумпластот.

Се произведува во следниве големини : ( 27 / 29 ) и ( 29 / 30 )

Производ на GIACOMINI – Италија

( 27 / 29 ) - Се користи за прицврстување на полуспојки со алумпласт Ф 16 или Ф 18 или фитинг од 3/8 '' . ( 29 / 30 ) - Се користи за прицврстување на полуспојки со алумпласт Ф 18 или фитинг од 1/2'' .

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD1,350.00

Loading Updating cart...