Нож за бакар

Ножот за бакар е алатка која служи за сечење на бакарни цевки. Максималниот дијаметар за сечење на бакарната цевка е 42 mm , а минималниот 6 mm.

Се користи за следниве димензии : 0 - Ф 42 mm

Производ на Hotery.

Additional Details

Цена: MKD1,900.00

Loading Updating cart...