Универзален клуч R79A Giacomini

Универзалниот клуч  е алатка за полесно прицврстување на холендарот на вентилот со следните димензии.

Се користи за димензии од  1/2'' ; 3/4'' ; 1''

Производ на GIACOMINI – Италија

Additional Details

Цена: MKD990.00

Loading Updating cart...