Зглобна спојка R576 Giacomini

Зглобната спојка  е алатка за полесно извлекување на алумпластот или полиетиленското црево од ребрастото црево во цементната кошулица.

Се користи за Ф 16

Производ на GIACOMINI – Италија

Additional Details

Цена: MKD600.00

Loading Updating cart...