Алуминиумски радијатор Kaldo

Алуминиумските радијатори Kaldo како и сите останати алуминиумски радијатори се поставуваат на минимално растојание од ѕидот на 3 cm и минимално растојание од подот на 12 cm.

Димензии : 350 ; 500 ; 600 ;

Технички карактеристики:

притисок на тестирање 8 bar ;

максимален работен притисок 6 bar ;

максимална работна температура 100 С ;

Производ на Radiatori 2000 - Италија.

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD495.00

Loading Updating cart...