Алуминиумски радијатор Kaldus

Алуминиумските радијатори Kaldus како и сите останати алуминиумски радијатори се поставуваат на минимално

растојание од ѕидот на 3 cm и минимално растојание од подот на 12 cm.

Димензии : 1800

Технички карактеристики:

притисок на тестирање 8 bar ;

максимален работен притисок 6 bar ;

максимална работна температура 100 С ;

Производ на Radiatori 2000 - Италија.

Технички карактеристики: максимален работен притисок 6 bar максимална работна температура 100 С

Additional Details

Цена: MKD2,300.00

Loading Updating cart...