Автоматска штопна за воздух R200 Giacomini

Автоматска штопна за воздух служи за автоматско обезвоздушување на радијаторот односно автоматски го испуштаат

вишокот на воздух од радијаторорт. Се изработуваат како леви и десни автоматски штопни односно со лев и десен навој.

Големини : 1'' и 1''1/4

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD270.00

Loading Updating cart...