Механичка славина за воздух R66A

Механичката славина за воздух служи за рачно испуштање на воздухот од радијаторот. Се поставува на горниот дел од радијаторот.

Се изработува со димензии од 3/8''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD75.00

Loading Updating cart...