Механичка славина за воздух R90

Механичката славина за воздух служи за рачно испуштање на воздухот од радијаторот. Се поставува на горниот дел од радијаторот.

Се изработува со димензии од 1/2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD60.00

Loading Updating cart...