Радијаторска штопна

Радијаторската штопна се користи за затварање на отворите на радијаторот кои  останале неискористени. Се изработуваат во бела боја со лев или десен навој.

Се изработуваат со димензии од 1 ''

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD40.00

Loading Updating cart...