Сет за алуминиумски радијатори

Сетот за алуминиумски радијатори се состои од четири редуцири од кои два се леви, два десни, штопна, славиница за воздух и клуч за испуштање на воздухот.

Additional Details

Цена: MKD180.00

Loading Updating cart...