Алумпласт во изолација R999I Giacomini

Алумпласт во изолација

Големни : 16 x 2  (6mm) ; 18 x 2 (6mm) ; 20 x 2 (10mm) ; 26 3 (10mm) ; 32 x 3 (10mm)

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD70.00

Loading Updating cart...