Бакарен тештик

Бакарниот тештик се употребува кога е потребно да се раздели цевката на три различни делови.

Големини : Ф15 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28 ; Ф35 ; Ф42 ; Ф54

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD19.00

Loading Updating cart...