Бакарно колено 90° ж-ж

Бакарно колено 90° женско-женско е наменето за усмерување на цевната инсталација во саканиот правец под агол од 90 степени.

Големини : Ф15 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28 ; Ф35 ; Ф42 ; Ф54

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD12.00

Loading Updating cart...