Бакарно колено 90° м-ж

Бакарно колено 90° машко-женско е наменето за усмерување на цевната инсталација во саканиот правец под агол од 90 степени.

Големини : Ф15 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28 ; Ф35 ; Ф42 ; Ф54

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD16.00

Loading Updating cart...