Баланс вентил

Баланс вентил

Големни : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура 130°C ; Максимален работен притисок ; 16 bar

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD1,580.00

Loading Updating cart...