Адаптер со машки навој R180R Giacomini

Адаптерот со машки навој за комплетирање со R178 и R179AM се употребува за спојување на алумпластот или бакарната цевка со радијаторскиот вентил. Од едната страна е сместена полуспојката R178 или R179AM, а од другата страна е со навој од 1/2'' , 3/4'' или 1''

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2'' x 16 ; 1/2'' x 18 ; 3/4'' x 16 ; 3/4'' x 18 ; 3/4'' x 22 ; 1'' x 22 ; 1'' x 28 ; 1''1/4 x 28

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...