Адаптер со женски навој R180FR Giacomini

Адаптерот со женски навој за комплетирање со R178 и R179AM се употребува за спојување на алумпластот или бакарната цевка со радијаторскиот вентил. Од едната страна е сместена полуспојката R178 или R179AM, а од другата страна е со навој од 1/2'' .

Големини : 1/2'' x 16

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD70.00

Loading Updating cart...