Цевен регистар Bauher хромиран

Цевен регистар  Bauher  хромиран.

Димензии : 500 x 830 ; 500 x 1360 ; 500 x 1700 ;

Напомена : Секој цевен регистар содржи комплет прибор за монтажа,

( држачи, штопна и славиница за воздух )

Технички карактеристики : работен притисок до 10 bar, притисок на испитување 13 bar,

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD4,930.00

Loading Updating cart...