Цевен регистар Bor Pan бел

Цевен регистар  Bor Pan бел.

Димензии : 500 x 735 ; 500 x 1185 ; 500 x 1500 ;

Напомена : Секој цевен регистар содржи комплет прибор за монтажа,

( држачи, штопна и славиница за воздух )

Производ на BOR SAN - Турција

Технички карактеристики : работен притисок до 10 bar, притисок на испитување 13 bar,

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD2,150.00

Loading Updating cart...