Цевен регистар за купатило Хема

Цевен регистар  Хема ...

Димензии : 400 x 750 ; 400 x 950 ; 400 x 1315 ; 400 x 1680

500 x 750 ; 500 x 950 ; 500 x 1315 ; 500 x 1680

600 x 750 ; 600 x 950 ; 600 x 1315 ; 600 x 1680

Напомена : Секој цевен регистар содржи комплет прибор за монтажа,

( држачи, штопна и славиница за воздух )

Производ на Хема - Македонија

Технички карактеристики : работен притисок до 6 bar, притисок на испитување 10 bar,

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD2,040.00

Loading Updating cart...