Цевен регистар

Цевен регистар

Големини : 500 х 830 ; 500 х 1360 ; 500 х 1700 ;

Секој цевен регистар содржи комплет прибор за монтажа, ( држачи, штопна и славиница за воздух ) .

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...