Циркулациона пумпа на навој IMP модел GHN

Циркулациона пумпа на навој IMP - модел GHN холендарите се влезени во цената

Големини : 1'' и 1''1/4

Производ на IMP - Словенија

Технички карактеристики : Максимален притисок : 10 bar ; Максимална температура : 110 °C Напојување : 1~230V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD3,600.00

Loading Updating cart...