Циркулациона пумпа со прирабница IMP модел GHN

Циркулациона пумпа со прирабници IMP - модел GHN

Големини : со прирабници

Производ на IMP - Словенија

Технички карактеристики : Максимален притисок : 10 bar ; Максимална температура : 110 °C Напојување : 1~230V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD30,127.00

Loading Updating cart...