Циркулациона пумпа за соларни системи Wilo Star ST

Циркулациона пумпа за соларни системи

Големини : 1''

Производ на Wilo - Германија

Star-ST 25/4 ; Star-ST 25/6 ; Star-ST 25/7 ; Технички карактеристики : Номинлен притисок : 10 bar ; Напојување : 1~230V/ 50Hz ; Приклучна должина : 180 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD6,034.00

Loading Updating cart...