Циркулациони пумпи за санитарна топла вода Wilo Star Z

Циркулациони пумпи за санитарна топла вода Wilo Star Z

Големини : 1/2'' и 1''

Производ на Wilo - Германија

Star-Z NOVA ; Star-Z 20/1 ; Star-Z 25/2 ; Star-Z 25/6 ; Технички карактеристики : Номинлен притисок : 10 bar ; Напојување : 1~230V/ 50Hz ; Приклучна должина за 1/2'' : 84 и 140 mm ; Приклучна должина за 1'' : 180 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD6,370.00

Loading Updating cart...