Црн муф

Црниот муф се користи за наставување на цевките. Има внатершен навој и може да се употребува или комбинира со сите врсти на фитинг и цевки.

Големини :

Големини : 3/8'' ; 1/2'' ; 3/4'' ; 1''

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...