Црно колено

Црното колено е наменето за кривини и свиткување на инсталации под агол од 90 степени. Црното колено нема навој, се спојува со варење.

Големини :

Големини : 1/2'' - 21.3mm ; 3/4'' - 26.9mm ; 1'' - 33.7mm ; 1''1/4 - 42.4mm ; 1''1/2 - 48.3mm ; 2'' - 60.3mm ; 2''1/2 - 76.1mm ; 3'' - 88.9mm ; 4'' - 108mm

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...