Дупла нипла R560R Giacomini

Дуплата нипла се користи за спојување на алумпластот или бакарната цевка. Од двете страни се наоѓа полуспојка R179Am или Р178.

Големини : Ф16 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD70.00

Loading Updating cart...