Електричен котел BOSCH eTronic7000 и eTronic7000EU

Електричениот котел од програмата на BOSCH има степен на искористување до 99%,безшумен односно многу мала бучавост поради многу добрата изолација, се испорачува со вградена експанзија од 8л, сигурносен вентил. Исто така има и струјна заштита односно cut off reley. Се испорачува како два модела :

eTronic7000 во кој е вградена тробрзинска WILO пумпа која овозможува во зависност од големината на објектот може да се одбере саканата работна крива на пумпата.

eTronic7000EU во кој е вградена електронска WILO пумпа која во текот на работењето автоматски ја менува работната крива во зависност од моменталниот отпор во инсталацијата. Со оваа пумпа дополнително се намалува потрошувачката на ел.енергија и се намалува бучавоста во инсталацијата.

Големини :  6 kW, 9 kW; 12 kW, 18 kW; 24kW

Производ на BOSCH Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD35,200.00

Loading Updating cart...