Елементи за прес клешта RP202 Giacomini

Елементи за прес клешта

Големини : Ф16 ; Ф18 ; Ф20 ; Ф26 ; Ф32

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD13,800.00

Loading Updating cart...