Филтер вентил R74A Giacomini

Филтер вентил служи за отстранување на нечистотиите. Се монтира за да обезбеди заштита на осетливата опрема како сто се мерни инструменти, пумпи, регулациони вентили. Наменети се за системи за греењње и ладење.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2'' ; 2''1/2 ; 3'' ; 4''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимален работен притисок : 16 bar Максимална работна температура : 140º C

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD300.00

Loading Updating cart...