Месинган колектор 1”

Месинган колектор со големина од 1'' на влезот, а на излезот од колекторот спојот е од 1/2'' кој се поврзува со цревото.

Големини : со 2, 3, 4, 5, 6, 7 отвора

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...