Холендар спојка RM179SP Giacomini

Холендар спојка

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2" x (16 x 2) ; 1/2" x (20 x 2) ; 3/4" x (16 x 2) ; 3/4" x (20 x 2) ; 3/4" x (26 x 3)

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD145.00

Loading Updating cart...