Изолација за цевки 9 mm

Изолацијата за цевки е полиетиленска изолација идеална за примена во системите за греење и ладење. Со изолацијата се намалуваат загубите на топлина до 80%. Се испорачува во должина од 2 m со дебелина на ѕидот од 6 mm - 32 mm.

Се применува за температури од - 45 С до + 105 С.

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD20.00

Loading Updating cart...