Камини на пелети

Камините на пелети се испорачуваат во три бои : бордо, бела и метализирана црна. Исто така се испорачуваат и со контролер со далечинско.Резервоарот за 24kW камин е 50 килограми, а за 34kW е 70 килограми. Моделите се со опција за поврзување на централно греење.

Големини :  24 kW; 34kW

 

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD79,900.00

Loading Updating cart...