Колено R561R Giacomini

Коленото R561R се применува за свиткување на инсталацијата за 90 степени. Од двете страни се наоѓаат полуспојки R178 или R179AM за спојување со алумпласт или бакарна цевка.

Големини : Ф16 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD90.00

Loading Updating cart...