Колено R562R Giacomini

Коленото R562R се применува за свиткување на инсталацијата за 90 степени. Од едната страна се наоѓа полуспојка R178 или R179АМ за спојување со алумпластот или бакарната цевка, а од другата страна е со навој од 1/2'' , 3/4'', 1'' или 1''1/4.

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2'' x 16 ; 1/2'' x 18 ; 3/4'' x 18 ; 3/4'' x 22 ; 1'' x 22 ; 1'' x 28 ; 1''1/4 x 28

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD95.00

Loading Updating cart...