Колено со машки навој RM127 Giacomini

Колено со машки навој

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2" x (16x2) ; 1/2" x (18x2) ; 1/2" x (20x2) ; 3/4" x (16x2) ; 3/4" x (20x2) ; 3/4" x (26x3) ; 1''1/4 x (40x3,5) ; 1''1/2 x (50x4) ; 2'' x (63x4,5)

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...